17 Kasım 2014 Pazartesi

33. İstanbul Kitap Fuarı - Tüyap






Araya başka organizasyonlar girince bu seneki kitap fuarına gitmekte biraz geç kaldım ve son günlerinde orada olduğum için inanılmaz bir kalabalığın içine düştüm. Bu durum hem çok güzel hem de gezmeyi zorlaştırmıştı. Fuarda güzel imza günlerinden birisine denk geldiğim için de şanslıydım. Yapı Kredi Yayınları’nda Füruzan ile tanışarak iki kitabını imzalattım daha sonrasında ise elbette bloggerların destekçisi Yitik Ülke Yayınları ve On8 Kitap yayınevine uğramayı ve yazarlarla tanışmayı ihmal etmedim. Hepsine gösterdikleri güleryüz, sohbet ve ayıca hediye kitapları için teşekkür ederim. Özellikle Barış Çağrı Genç’in yeni çıkan kitabını almak ve imzalatmak aklımdaydı. Daha önceki romanına bayılmıştım. Bu sefer bir öykü ile geri dönmüş kendisi. On8 Kitap’ın editörü ile güzel bir sohbetin ardından tabi ki hediye kitabımı almayı ihmal etmedim J
Yine de fuarlarda daha çok indirim ve kampanyaların olması gerektiğine inanıyorum. Çünkü yaptığım listeye göre alamadığım kitaplar oldu, çünkü internet fiyatları daha uygundu. Fuardan aldığım kitaplar ise ekteki fotoğrafta.

 
 

 
 

6 yorum:

  1. Fuar fotoları ve yazıları görmek, okumak çok hoşuma gidiyor :)
    Hepsini keyifle oku :)

    YanıtlaSil
  2. İyi günlerde okuyun :) Parasız Yatılı'yı benim kitap meydan okumasında biri önermişti. Alıp okumuş, memnun kalmıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de yarıladım sayılır, her öykü birbirinden güzel... teşekkür ederim...

      Sil
  3. Bende indirimlerden şikayetçiyim ama yine de gitmeden duramıyorum fuara..O havayı bile solumak yetiyor.Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle aynı fikirdeyim... hem kızıyorum hem de gitmeden duramıyorum :)

      Sil